Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Verbinden met Facebook
Account aanmaken!

Regels

Hier vind je de algemene regels en voorwaarden terug die vankracht zijn op Crime Wars. Daarom vragen wij jou deze regels en voorwaarden ten allentijden respecteren om het spel zo goed mogelijk in goede banen te laten lopen om het maximale speel plezier uit te halen voor iedereen.

 

BERICHT AAN DE OUDERS

Wij als crew, en verantwoordelijke voor Crime Wars wensen jou als ouder op de hoogte te houden wat de gang van zaken hier is, en wat jouw zoon of dochter hier zowat doet.

Crime Wars is een gratis MMORPG spelletje die jouw zoon of dochter kan spelen via zijn browser op zijn computer. Het thema van het spelletje is de criminele onderwereld waar jouw kind kan uitgroeien tot de schrik van de onderwereld, dit is geheel fictief en jouw kind word zeker en vast niet blootgesteld aan "shockende content". Het is onze bedoeling dit spelletje leuk te houden voor jong en oud!

We zeiden net dat Crime Wars gratis is, maar wij hebben ook betalende opties. Denk hierbij aan het aankopen van credits en energy, met deze credits kan je in een shop extra's kopen (VIP, geld, gezondheid, ...) ten voordelen van het account. Deze credits en energie kunnen gekocht worden via volgende opties: Telefoon, SMS, Paypal, Paysafecard, bankcontact, Hipay en creditcart. Wij vragen jou, jouw zoon of dochter goed duidelijk te maken dat ze geen credits mogen aankopen zonder toestemming van een van hun ouders, wanneer jouw zoon of dochter achter jullie rug om credits koopt zijn wij hier niet verantwoordelijk voor.

Als ouder vragen wij jou ook onderstaande regels en voorwaarden eens goed door te lezen zoat er bij overtreding GEEN discussie mogelijk is.

Ben jij het alsnog niet eens als ouder dat jouw zoon of dochter Crime Wars speelt kan je het account laten permanent verbannen. Hiervoor dien je contact op te nemen met ouder@bulletgames.nl. Via deze weg helpen wij jou verder en gaan wij proberen verifieren dat jij effectief de ouder bent van account X. Merken wij dat jij NIET de ouder bent van account X verbreken wij per direct het contact met jou en dienen wij klacht in bij de Politie voor valsheid in geschrifte.

 

ALGEMENE REGELS EN VOORWAARDEN

REGELS OMTRENT MIJN ACCOUNT.

► Bij registratie ga ik akkoord met deze regels en voorwaarden. Ben jij het NIET eens met deze regels vragen wij jou GEEN account te regristreren.

► Wanneer ik jonger dan 18 jaar ben dien ik toestemming te hebben van een van mijn ouders of voogd.

► Ik ben verantwoordelijk voor wat er op mijn account gebeurd. Excuses als "het was mijn broertje/zusje" aanvaarden wij NIET als een geldig excuus, enkel JIJ bent verantwoordelijk wat er op JOUW account gebeurd.

► Ik mag slechts 2 accounds per IP-adres hebben. Heb je meer broers of zussen die wensen Crime Wars te spelen? Neem contact op met player@bulletgames.nl.

► Wanneer mijn account verbannen is mag ik NIET terug komen op mijn tweede account. Het is niet de bedoeling dat je je sanctie gaat ontlopen door middel van een tweede account. Betrappen wij je hierop krijgt jouw tweede account een PERMANENTE ban en word je ban op je eerste account herzien.

► De crew heeft ten allen tijden het recht jouw account te wijzigen of te verwijderen. Deze worden NIET terug gezet.

► De crew heeft ten allen tijden het recht om inactieve accounts te wijzigen of te verwijderen. Deze worden NIET terug gezet.

► Ik mag mijn account NIET doorverkopen. Dit levert een permanente ban op.

 

REGELS OMTRENT CREDITS.

► Wanneer ik jonger dan 18 jaar ben dien ik toestemming te vragen aan mijn ouders of voogd om credits aan te kopen.

► Ik of mijn ouders (wanneer ik jonger dan 18 jaar ben) zijn de enige verantwoordelijk voor het aankopen van credits. Heb jij teveel geld uitgegeven zijn WIJ NIET aansprakelijk.

► Wanneer er een probleem is opgelopen met het aankopen van credits neem contact op met player@bulletgames.nl.

 

ALGEMEEN

► De voertaal op Crime Wars is Nederlands.

► Ik mag geen reclame maken voor andere spelletjes. Reclame maken levert een permanente ban op.

► Ik heb respect voor mijn medespelers en de crew leden.

► Ik scheld niet, ik haat niet en bljf ten allen tijden netjes.

► Discriminatie en rasime zijn hier ten boze.

► Ik heb een meldplicht, ik dien bugs te melden op het forum, ik dien valsspelers te melden bij een van de moderators.

► De crew heeft alle recht om wijzegingen aan te brengen in het spel. Deze kunnen tussen en tijdens de prijzenrondes plaatsvinden.

 

REGELS OMTRENT DE CREW.

► Ik dien ten allen tijden de richlijnen van de crew te volgen. Ookal buigen deze buiten de geschreven regels om.

► De crew heeft het recht ten allen tijden het recht de regels aan te passen.

► Wanneer je een sanctie hebt gekregen van een crew lid heeft deze altijd gelijk.

► Hou rekening mee dat onze crew leden mensen zijn en geen machines.

 

REGELS OMTRENT DE PRIJZENRONDE.

► Er kan maar een prijs per huishouden worden gewonnen.

► Bij valsspelen word je gediskwalificeerd. Er kan besloten worden voor een permanente diskwalificatie over heel het gezin.

► Je hebt het recht om af te zien van je prijs. Deze schuift dan door naar de persoon onder jou.

► Crew leden op uitzondering van het event team zijn uitgesloten voor een prijs.

 

REGELS OMTRENT HET FORUM EN DE MINICHAT.

► De regels gelden ook op het forum en de minichat.

► Het is niet toegestaan om te spammen op het forum en de minichat.

► Het is niet toegestaan om onnodig te bumpen op het forum.

 

 

SANCTIES

Wanneer je bovenstaande regels overtreed zal je een sanctie krijgen. Op de meeste regels word de erns van de overtreding 

geëvalueerd door het team en word er een passende sanctie uitgedeeld. Let op! Regels met vaste sancties wijken we niet af!

 

MOGELIJKE SANCTIES.

► Waarschuwing

► Communicatie ban

► Dag ban

► 7 dagen ban

► 14 dagen ban

► 30 dagen ban

► 30 dagen ban + reset van je account

► reset van je account

► Permanenteban

► Permanente IP ban

 

Wij hopen als crew dat wij helder water hebben geschonken en zo weinig mogelijk problemen te ondervinden. Natuurlijk als er vragen zijn kan je daarmee terrecht op het forum en via player@bulletgames.nl.